VBKRISZ debütál, ötödik bejegyzés - World of Tanks

2014.04.14 17:05

Mi is az a WoT?

Sziasztok ma a World of Tanks nevű MMO játékkal fogunk foglalkozni. A World of Tanks egy 3D-s csapatalapú többjátékos videojáték, amelyben a II. világháborús páncélozott harcjárművek harcait szimulálják. A játék PvP alapú, vagyis a játékosok egymással harcolnak benne. Ezt a játékot azoknak ajánlom akik szeretik a történelmet és a haditechnikát.

Tapasztalatok:

A WoT-ban két fajta játékos van:

- aki komolyan veszi (definiálom: Szeretne egy jó tankos játékkal játszani + többet megtudni a penzerekről)

- és aki nem (Csak rohangál a pályán és általában nem segít a csapatnak, (gyorsan meghalnak) FONTOS: Ezek a játékosok lehetnek kezdők is, ezért ne „noobozzátok” őket csak akkor ha szidnak titeket. )

A játék adatai:

A játékot először Oroszországban 2010. október 30-án adták (mivel a fejlesztők oroszok) ezt követte: Kína ( 2011. március 15.), az Egyesült Államok (2011. április 12.), Európa (2011. április 12.), Szingapúr (2012. március 8.), Vietnám (2012. március 16.), és végül de nem utolsó sorban Dél-Korea (2012. december 27.)

A játék a pegi.com-tól 7+ pluszos besorolást kapott.

Tanácsok:

Mielőtt komolyabb szintekre léptek nézzetek meg egy két oktató videót (ajánlom Ph3lan csatornáját a Youtubon).

Verdikt:

Tehát ha szeretnél egy kicsit szeretnél szórakozni a tankokkal= EZ A TE JÁTÉKOD!

Pro: Kontra:
Ingyenes a játék. A plusz tartalmak pénzbe kerülnek (prémium tankok).
Nem csak ténylegesen legyártott tankok vannak benne, tehát sok van belőlük. Sajnos vannak olyan modulok a tankokon amik nem hűk a történelemhez.
Ha van hozzá érzéked, és jók a reflexeid jó szórakozás. Sok a kezdő az alacsony szinteken és ők sok meccset el tudnak rontani.
Sok a magyar játékos, és a klán. Sajnos a magyarok között is vannak köcsögök, és a klánok közül is van olyan ahol szidnak ha nem vagy olyan jó.

Köszönöm a figyelmet ez volt az első kritikám, remélem tetszett, jó játékot!

VBKRISZ

Vissza

Elérhetőség

| © 2014 | Jeux | Semmilyen jog fenntartva |

Készíts ingyenes honlapotWebnode